Menu

Koetshuisverhuur

VERHUUR VAN EEN TRADITIONEEL KOETSHUIS

Mérenscentrum beschikt over een koetshuis dat u kunt huren voor feesten, partijen en andere activiteiten. De ruimte heeft een unieke uitstraling en biedt een rustieke setting voor activiteiten, van zakelijke vergaderingen tot familiefeesten tot bruiloften. Naar uw wens kan deze locatie aangepast worden aan verschillende gelegenheden. Wilt u een romantische setting voor uw bruiloft? Het koetshuis is een uitstekende, romantische plek hiervoor. Natuurlijk kunt u daarbij ook in één van onze koetsen een tocht maken door de prachtige omgeving. Wilt u de neuzen dezelfde kant op krijgen tijdens een meeting? Het koetshuis is een uitstekende locatie om rustig te vergaderen. Neem contact op om een boeking te doen.

VERGADEREN EN TEAMBUILDING

Ons koetshuis is de ideale B2B-locatie voor seminars of teambuilding voor maximaal vijfentwintig personen. Van binnen het is comfortabele gebouw van alle gemakken voorzien: een projectscherm, beamer en professionele geluidsinstallatie staan tot uw beschikking.

U kunt uw activiteiten eventueel uitbreiden met een culinaire traktatie of outdoor activiteiten.  Indien u een culinair intermezzo verlangt, stellen wij onze traiteur voor met originele formules aangepast aan uw wensen. Wilt u een walking dinner of een wijnproverij? U vraagt, wij draaien.

Voor outdoor activiteit bieden wij onze paarden en koetsen aan voor een avontuur op maat. Het samenspel van de interactie met de paarden en met elkaar leert u opnieuw kijken naar uw team. De ervaring leert dat er vaak verrassende ideeën ontstaan tijdens deze activiteiten.

FEESTEN EN BRUILOFTEN

De rustieke, authentieke uitstraling van het koetshuis maakt het de perfecte plek om uw feest te houden. Ons koetshuis is uitermate geschikt voor alle soorten persoonlijke feesten (denk bijvoorbeeld aan een trouwerij, babyborrel, communie, koffietafel of een pensioenfeest). Wilt u er graag op uit trekken? Op aanvraag organiseren wij graag activiteiten in de omgeving.

Het koetshuis heeft een capaciteit voor maximaal honderd personen. In de zomer kunt u ook gebruik maken van onze prachtige tuin. Onze traiteur verzorgt alle mogelijke maaltijden, van ontbijt tot dessert. Het maakt niet uit of u als Assepoeste in een koets rondgereden wilt worden met uw bruiloft of een besloten feestje voor vrienden wilt organiseren. We gaan graag samen met u op zoek naar een formule op maat om aan al uw wensen te voldoen.

Contacteer ons

Zie ook