Menu

Koetsverhuur

Een verjaardag, kinderfeest, culinaire koetsrit of super romantisch cadeau voor je geliefde? Er zijn verschillende redenen waarom u een koets zou willen huren. Wat de reden ook is: een koetstochtje zal u ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering opleveren. U kunt bij ons één of meerdere traditionele koetsen huren, natuurlijk getrokken door onze eigen Mérenspaarden. Neem contact op voor het huren van een koets. Wilt u een koets huren voor een bruiloft? Overweeg dan ons Puur Romantiek arrangement.

EEN PERFECT PAARD VOOR DE KOETS

Mérenscentrum vindt het belangrijk dat de koetsverhuur u een prettige en onvergetelijke ervaring oplevert. Daarom zijn onze paarden honderd procent verkeersmak en betrouwbaar. Het Mérenspaard is bij uitstek geschikt voor het werken voor de koets. Naast zijn indrukwekkende vertoning, heeft het paard namelijk een groot uithoudingsvermogen en meegaand karakter. Door het inzetten van onze Mérenspaarden, kunt u zich altijd veilig voelen in onze koetsen.

ARRANGEMENTEN

Bekijk de speciale arrangementen op deze pagina. Geen arrangement dat bij uw voorkeuren past? Neem dan contact op met Mérenscentrum voor meer informatie of een gepersonaliseerd arrangement.

Puur romantiek

Wat is er romantischer dan in een koets, getrokken door twee diepzwarte paarden, rondgereden worden met je toekomstige of kersverse partner? Ook ideaal voor een gedenkwaardige Valentijnsverrassing. Mérenscentrum biedt u de mogelijkheid in ons speciale  Puur Romantiek arrangement.

Bij boeking van dit arrangement wordt u voor aanvang van de rit verwelkomd in ons koetsenhuis met een kop koffie, thee of warme chocomelk. Wij zorgen ervoor dat hierna uw rijtuig klaarstaat. Regen of kou hoeven de tocht niet tegen te houden, want wij zorgen voor dekens en een overkapping. De rondrit door het Pajotse landschap maakt de romantiek compleet. Langs boerderijen en sfeervolle Pajotse wegen waant u zich in de koets in een andere (sprookjes)wereld. Na ruim een uur zijn wij weer terug in Ternat en schenken u graag een glaasje champagne in ons koetshuis Het puur Romantiek is uiteraard voor 2 personen en kost slechts € 85,-.

Het is ook mogelijk om u op uw trouwdag met de koets naar de huwelijksplechtigheid te laten vervoeren. De koets wordt door diepzwarte paarden en met koetsiers in traditioneel kledij. Het is het gouden randje om deze bijzondere dag. U heeft de koets de hele dag tot uw beschikking, waar u ook wilt gaan. Zelfs met het weer hoeft u geen rekening te houden, want onze koetsen kunnen zowel met of zonder overdekking rijden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een jubileum per koets te vieren. Het is een mooie manier om die speciale dag in jullie leven nog eens dunnetjes over te doen. Na zoveel jaren getrouwd te zijn kan het bijzonder romantisch zijn om nog eens terug naar de plek van de huwelijksvoltrekking gereden te worden in een koets. De rit kan altijd gecombineerd worden met een met een picknick, een rit naar de feestzaal, een restaurant of ons koetshuis voor een culinair menu.

Contacteer ons

Zie ook