Menu

Paardenhotel

Een paard verzorgen vereist veel toewijding en energie. Zelfs steek je alle liefde die je hebt in je paard, maar als jij even weg bent wil je graag dat het dier dezelfde aandacht krijgt. Dan is ons paardenhotel een goede oplossing.

OPTIMALE VERZORGING

Wij zorgen ervoor dat jouw paard in de watten wordt gelegdin het paardenhotel als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Alles is afgestemd op de behoeften van het paard om zo de beste zorg te geven. Hiervoor maken wij vooraf altijd afspraken met u over de voeding, verzorging en eventuele speciale wensen. Er is altijd rust op stal, doordat er geen manege- of pensionactiviteiten georganiseerd worden. Zo kan niet alleen jij, maar ook jouw paard tot rust komen. Maar wees niet bang, wij zorgen dat het dier iedere dag voldoende beweging krijgt. Bij het Mérenscentrum weet u gegarandeerd dat uw paard de beste verzorging krijgt in combinatie met optimale voeding, goede beweging en uitstekende stelling. We hebben zelf een haal- en brengservice voor uw paard.

Deze aankoop was geen berekend project dat ondersteund was door studie of raskennis. Nee, deze aankoop was een ‘coup de foudre’, wat zoveel wil zeggen als ‘liefde op het eerste gezicht’. Hoewel wij altijd al in de paardenhouderij zaten, beseften wij ons pas op een later moment wat het Mérensras te bieden heeft. Het is een paard met een prachtige basis: een expressieve verschijning, een zacht karakter met een fundamentele bloedlijn. Het Mérens stamboek telt maar liefst veertig leden en driehonderd paarden.

DE STAL VAN HET PAARDENHOTEL

Bij het Mérenscentrum zijn wij gespecialiseerd in kortdurende stalling onder toezicht. Onze stallen bieden veel rust en ruime boxen. In de lichte stallen hebben de paarden alle ruimte. Uw paard staat bij ons in een ruime  box van 3.50 bij 4 meter met een automatische drinkbak. Alle boxen zijn aan de voorkant voorzien van trailies met een weefrek waardoor de paarden sociaal contact met elkaar kunnen hebben. We beschikken over een dubbele wasplaats met koud en warm water, een solarium, een longeercirkel, een stapmolen, verschillende paddox met automatisch drinkbak en twee buitenpisten.

Contacteer ons

Zie ook